Senior AV Consultant

Magna Global Nederland is de eerste gecombineerde inkoop- en onderhandelingsunit van Nederland. Magna Global behartigt de inkoopbelangen van de IPG Mediabrands bureaus UM, Initiative en Traffic4u. Binnen Magna Global wordt een onderscheid gemaakt tussen Contracting en AV Planning. Voor de AV Planningsafdeling zijn we op zoek naar versterking.

Onze klanten zijn continu op zoek naar betere, slimmere, goedkopere en snellere manieren om consumentenvraag en -waarde te creëren. Bij consumenten die anders denken en zich anders gedragen dan gisteren. Wij hebben als ambitie om onszelf te blijven ontwikkelen en onze klanten continu uit te dagen. Dat is inspirerend, leuk én leidt tot oplossingen die het volle potentieel van media, content en data benutten. Hierdoor bouwen wij relaties met onze klanten op basis van vertrouwen, plezier én resultaat.

Binnen Magna Global is de afdeling AV verantwoordelijk voor de strategie, de planning, het inkopen en het optimaliseren van de televisie-, en radiocampagnes ten behoeve van onze klanten. Momenteel zijn wij per direct op zoek naar een Senior AV Consultant.

Functie

Als Senior AV Consultant ben je verantwoordelijk voor alle audiovisuele activiteiten van jouw klantenpakket. Als actief lid van het klantenteam zorg voor je de juiste stroom aan kennisoverdracht, concrete kansen en mogelijkheden ten aanzien van de mediumtypen televisie en radio voor jouw klanten.

Je moet hierbij denken aan:

  • opstellen van een onderscheidend AV-plan (o.a. fasering, doelgroepkeuze, middelen- en exploitantenmix) binnen de opgestelde strategie en overige randvoorwaarden
  • informeren van collega’s en klanten over vakinhoudelijke (brede media) ontwikkelingen en consequenties daarvan voor mediaplanning
  • onderhandelen met media-exploitanten van concerncontracten op basis van de (jaar)-budgetten, i.s.m. de contracting directors van Magna Global
  • signaleren van marktontwikkelingen m.b.t. televisie en radio.

Wij zoeken iemand die:

  • minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
  • een HBO/WO opleiding heeft afgerond;
  • een zeer sterk cijfermatig inzicht heeft;
  • de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift goed beheerst;
  • van aanpakken weet, pro-actief is en nauwkeurig kan werken;
  • communicatief vaardig is.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagend klantenpakket binnen een organisatie met een doortastende visie op het mediavak en met een heldere blik ook op de toekomst. Je werkt binnen een team van ervaren, toegewijde en vooral leuke collega’s. Daarnaast begrijpen wij dat de wensen en behoeften van onze medewerkers verschillend zijn. Daarom bewaken en koesteren wij onze cultuur waarin mensen zichzelf kunnen zijn én zichzelf kunnen ontplooien. Hierdoor zorgen wij ervoor dat bijzonder getalenteerde mensen bij Magna Global willen werken. Wij bieden uiteraard een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en een zeer goede werksfeer.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan jouw CV én uitgebreide motivatie aan de afdeling HR Mediabrands ([email protected])