Media Executant

Je kent vast wel de huis-aan-huis krant die wekelijks op de deurmat valt, het dagblad dat je ouders elke ochtend aan de keukentafel lazen, of hebt weleens een op één van de vele vacaturewebsites gekeken op zoek naar een leuke job. De kans is groot dat wij de bedenkers zijn van deze campagnes. Zie jij daar ook een rol voor jou in? Lees dan gauw verder!

Om de prachtige klanten uit ons portfolio te versterken in hun print media en arbeidsmarktcommunicatie, zijn we per direct op zoek naar een: Media Executant

Als Media Executant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van media-advies voor onze klanten. In het kort betekent dit dat je een tactische vertaling van een klant briefing/doelstelling maakt. Vervolgens begeleid je de campagne tot en met de plaatsing en evaluatie aan toe. Je hebt contact met o.a. onze zuster mediabureaus UM en Initiative, onze mooie klanten én natuurlijk met exploitanten.

Het werk van een Media Executant bij MAGNA is afwisselend, chaotisch en geen dag is hetzelfde. Samen met het team van ervaren Media Executanten zorg jij ervoor dat je het overzicht behoudt en dat onze klanten elke dag zo optimaal mogelijk geserviced worden waarbij wij operational excellence en een hoge klanttevredenheid nastreven.

Het team van Executie en Print Planning bij MAGNA bestaat uit 9 ervaren collega’s, en is onderdeel van het beursgenoteerde Mediabrands. We zijn gevestigd in het mooie Amsterdam Zuid vlakbij het station en daarmee goed te bereiken met het OV. Bij ons werk je met meer dan 400 professionals en slimmeriken uit verschillende disciplines.

Key Responsibilities

 • Samen met je collega’s geef je advies voor lokale print inzet, pak je vragen van klanten op m.b.t. arbeidsmarktcommunicatie en zorg je dat alle aanvragen snel en foutloos verwerkt worden;
 • Je ondersteunt onze collega’s van Rapport bij het opstellen (D)OOH-materiaalspecificaties;
 • Je zet je kennis en creativiteit in voor effectieve campagnes, bent verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen van die campagnes, en zorgt voor één soepel verhaal;
 • Je verkent en onderzoekt relevante databronnen en vertaalt dit door naar innovatieve inzet van middelen;
 • Je bent geïnteresseerd in de business van je klant(en) en wil ze graag laten groeien;
 • Je gaat complexe vraagstukken of gesprekken niet uit de weg. Je staat voor je klant, én voor MAGNA;
 • Je bent erop gebrand om er een succes van te maken en viert die dan ook graag met de klant en met directe collega’s.

Desired Skills & Experience

 • Commercieel kunnen denken en handelen;
 • Analytisch en resultaat gedreven;
 • Sociaal en communicatief sterk;
 • Oprecht en veelzijdig geïnteresseerd, en durft door te vragen;
 • Klant- en kwaliteit gericht;
 • Bekend zijn met het (print) medialandschap in Nederland is een pre;
 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagend klantenpakket binnen een bureau met een doortastende visie op het mediavak en met een heldere blik ook op de toekomst. Je werkt binnen een team van ervaren, toegewijde en vooral leuke collega’s. Daarnaast begrijpen wij dat de wensen en behoeften van onze medewerkers verschillend zijn. Daarom bewaken en koesteren wij onze cultuur waarin mensen zichzelf kunnen zijn én zichzelf kunnen ontplooien. Hierdoor zorgen wij ervoor dat bijzonder getalenteerde mensen bij MAGNA willen werken. Wij bieden uiteraard een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en een zeer goede werksfeer.

MAGNA is de eerste gecombineerde inkoop- en onderhandelingsunit van Nederland. MAGNA behartigt de inkoopbelangen van de IPG Mediabrands bureaus UM, Initiative en Traffic4u. Binnen MAGNA wordt een onderscheid gemaakt tussen Contracting, AV Planning (verantwoordelijk voor alle strategieën en planning inzake Radio & Televisie) en Executie. Voor de AV Planningsafdeling zijn we op zoek naar versterking.

Onze klanten zijn continu op zoek naar betere, slimmere, goedkopere en snellere manieren om consumentenvraag en -waarde te creëren. Bij consumenten die anders denken en zich anders gedragen dan gisteren. Wij hebben als ambitie om onszelf te blijven ontwikkelen en onze klanten continu uit te dagen. Dat is inspirerend, leuk én leidt tot oplossingen die het volle potentieel van media, content en data benutten. Hierdoor bouwen wij relaties met onze klanten op basis van vertrouwen, plezier én resultaat.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan jouw CV naar Rachel Passchier ([email protected]).